- Autor: sediva.p
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Zelí bílé hlávkové | 500 |
Mrkev | 240 |
Smetana zakysaná 15 % tuku průměr | 250 |
Smetana na vaření 10 % tuku průměr | 100 |
Oleje (všechny druhy) | 4 |
Energetická hodnota celkem: 3244 kJ
Bílkoviny (g): 18,
Tuky (g): 52,
Sacharidy (g): 61,
SAFA (g): 33,
Cukry (g): 43,
Vláknina (g): 21,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 649 kJ
Bílkoviny (g): 3.6, Tuky (g): 10.4, Sacharidy (g): 12.2, SAFA (g): 6.6, Cukry (g): 8.6, Vláknina (g): 4.2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Nastrouhané čerstvé bílé zelí (500 g) osoléme opepříme zalijeme (4 g) oleje necháme chvilku (zelí trochu změkne)mezitím oloupeme mrkev (240 g) nastrouháme rovnou na zelí zalijeme smetanou na vaření (1 dcl) přidáme 1 x zakysanou smetanu.Podle chuti dosolíme nebo opepříme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.